2016-02/023-1-.jpg

Byggprojekt

House i Nyköping AB erbjuder ett brett utbud av tjänster inom byggsektorn, från nybyggnation och renovering till snickeritjänster inom hem och butik. Med lång erfarenhet inom branschen och ett stort kunnande vet vi vad man behöver tänka på inför varje nytt arbete. Vi utför våra arbeten på ett korrekt och yrkesmannamässigt sätt. Självklart kan vi erbjuda Total Entreprenad med branschens bästa underentreprenörer (samarbetspartners och leverantörer)

Kunskap

Den 25 år långa erfarenhet vi har inom branschen har resulterat i en bred kunskapsbas inom byggsektorn. Den kunskapen tar vi med oss i varje nytt arbete, oavsett om det gäller totalentreprenad, renovering eller snickerier. Som kund kan du alltid lita på att du är i trygga händer när du anlitar oss för ditt byggarbete i Nyköping med omnejd.

Personlig service

Vi vet hur jobbigt det kan vara att ha hantverkare hemma under lång tid. Därför ser vi alltid till att jobba så snabbt och effektivt som möjligt, utan att någonsin tumma på kvaliteten i arbetet, oavsett om det gäller större renoveringar, nybyggnationer eller snickerier. Under tiden som vi jobbar försöker vi inverka så lite som möjligt på våra kunders vardag. Det är en självklarhet för oss att arbeta i nära samråd med våra kunder och ta så stor hänsyn som möjligt till de vardagliga rutinerna.

Kvalité

Vi brinner för att leverera arbeten av högsta kvalitet till alla våra kunder. Det gör vi genom att välja rätt material, verktyg och bara välja samarbetspartner som levererar samma kvalité som oss. Tillsammans gör allt det här att vi kan lämna en kvalité på alla arbeten vi utför i Nyköping med omnejd, för våra kunders trygghet!

Byggprojekt referenser

Köksrenovering i Nyköping

Trapp i ny beklädnad

Garage bygge

Uteservering på ICA

Fönsterbyte

Balkong

Utbyggnation/tillbyggnation