2016-03/1459251677_fastighet2.jpg
2016-03/1459251677_fastighet.jpg

House fastigheter

House i Nyköping AB kommer att kunna erbjuda lokaler att hyra i Nyköping till ditt företag. Vänligen kontakta oss för ytterligare information.

Har Er verksamhet behov av att hyra lokal?Under 2017 uppför vi nya lokaler på Arnö industriområde i Nyköping, Tillverkarvägen 7. Beräknad inflyttning vid årsskiftet 2017/2018.

Arnö industriområde ligger i Nyköpings kommun, Södermanlands län. Industriområdet kännetecknas av dess attraktiva läge med närhet till såväl Nyköpings centrala delar som till motorvägen för vidare transport till närliggande städer såsom Stockholm, Linköping, Eskilstuna och Oxelösund. Här finns både större och mindre företag etablerade inom verksamhetsområden som bygg-, industri- och servicesektorn.

Har du specifika behov eller önskemål? Lokalernas utformning medför en god flexibilitet då de har en hög takhöjd, öppen planlösning och ligger vägg i vägg med varandra. Det kommer på fastigheten att finnas sex stora industriportar och på motsvarande sida finns möjlighet till separat kundentré. Pentry/kök, kontor, förråd/lager, wc, dusch och omklädningsrum – utformas i samråd med hyresgästen.

Således uppförs nu lokaler perfekta för företag som vill kunna kombinera lager, kontor, personalutrymmen och verkstad eller enligt andra önskemål. Hyresvärden är öppen för att hitta en lösning som passar er verksamhet.

Hyra för en sektion enligt befintlig planlösning inkl. larm 15 000 kr/mån exkl. moms.Uppvärmning, sophantering, el och vatten tillkommer.

Obs! Endast för hyresgäster som bedriver momspliktig verksamhet.

Varmt välkommen att höra av dig!

Med vänlig hälsning,

House i Nyköping AB