2016-03/1459251677_fastighet2.jpg
2016-03/1459251677_fastighet.jpg

House fastigheter

Lokaler perfekta för företag som vill etablera sig i populärt område.

Har Er verksamhet behov av att hyra lokal? House i Nyköping AB hyr, via dotterbolaget Företagsparken i Nyköping AB, ut lokaler på: Tillverkarvägen 7 i Nyköping.

Arnö östra industriområde ligger i Nyköpings kommun, Södermanlands län. Området kännetecknas av dess attraktiva läge med närhet till såväl Nyköpings centrala delar som till motorvägen för vidare transport till närliggande städer såsom Stockholm, Linköping, Eskilstuna och Oxelösund. Här finns både större och mindre företag etablerade inom verksamhetsområden som bygg-, industri- och servicesektorn.

Har du specifika behov eller önskemål? Lokalernas utformning medför en god flexibilitet då de har en hög takhöjd, öppen planlösning och ligger vägg i vägg med varandra. Fastigheten består av 6 stycken sektioner med stora industriportar och på motsvarande sida finns möjlighet till separat kund- eller personalentré. Således lokaler perfekta för företag som vill kunna kombinera verkstad, lager, kontor och personalutrymmen - helt efter egna behov och önskemål.

Hyra för en sektion är 12 000 kr/mån exkl. moms enligt befintlig planlösning om 75kvm+75kvm i lokal 1-4, lokal 5-6 är vardera 75kvm med öppet till nock. Bredband finns indraget i fastigheten via Gästabudsstaden.

Varmt välkommen att höra av dig!